Selska cesta 119., Zagreb

Završna konferencija projekta „VjerujUSebe“ u utorak, 18. listopada

Završna konferencija projekta „VjerujUSebe“ u utorak, 18. listopada

U utorak, 18. listopada s početkom u 14 sati u Hotelu Narona u Metkoviću održat će se završna konferencija projekta „VjerujUSebe“ Zajednice braniteljskih zadruga i partnera Udruge DOBRA i Zajednice pape Ivana XXIII. Na konferenciji će se predstaviti aktivnosti i rezultati projekta.

Projekt se od 1.11.2020. do 1.11.2022. provodi s ciljem povećanja društvene uključenosti ovisnika u rehabilitaciji, ranjive skupine u riziku od socijalne isključenosti, na temelju stjecanja stručnih i poslovnih sposobnosti te vještina u sklopu aktivnosti širenja i unaprjeđenja kvalitete socijalnih usluga u zajednici. Korisnici ovog projekta su osobe s problemima ovisnosti raznih vrsta koji danas predstavljaju globalni problem koji se reflektira na lokalne zajednice i pojedince. S ciljem da se izbjegne socijalna isključenost tih pojedinaca te siromaštvo koje je posljedica dugotrajne nezaposlenosti ovaj projekt nudio je razne aktivnosti i socijalne usluge savjetovanja i pomaganja.

Projekt se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”, a provodi se na poziv „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“ Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, koje je posredničko tijelo razine 1. Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *